dual1ty Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Продавам шал на Локомотив (Пловдив) от сезон 2003-2004, когато станаха шампиони.На шала има автографи от Мартин Камбуров и Екундайо Джаейоба.Шала е запазен, не е мръсен, нито скъсан, като нов е. Цена 15 лв. Нова твърда и окончателна цена - 10 лв ! От гр.Пловдив съм, за обратна връзка с мен, моля ми се обадете на тел. 0886030794 или skype - acedud3 Ако някой желае или се интересува от шала, ще го снимам и ще кача снимки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dual1ty Posted March 15, 2011 Author Share Posted March 15, 2011 Нова твърда цена - 10 лв. ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
victory Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Ако можеш да докажеш автентичността на подписите ще го взема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dual1ty Posted March 15, 2011 Author Share Posted March 15, 2011 Няма как да ти докажа, че автографите са тяхни, това си го знам само аз, моите приятели, познати и близки.А колкото до самите автографи си личи, че са на бая годинки, тъй като са леко избледнели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dual1ty Posted March 15, 2011 Author Share Posted March 15, 2011 Ако можеш да докажеш автентичността на подписите ще го взема. Няма как да ти докажа, че автографите са тяхни, това си го знам само аз, моите приятели, познати и близки.А колкото до самите автографи си личи, че са на бая годинки, тъй като са леко избледнели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasi18 Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 Дай снимка на шала .Заинтересуван съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
dual1ty Posted March 21, 2011 Author Share Posted March 21, 2011 Шала все още е в продажба.Няма заинтересувани за момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.