Jump to content
BulForum.com

Раници

Recommended Posts

Здравейте. Събрах много раници които не ползвам, а искам да взема друга която ще ми върши поне работа и няма да седи просто така и трябва да се разделя с тези.

1) Adidas раница за лап топ и скейб борд. Раницята е с Load Spring система за обиране на вибрациите. Медиен джоб който е с меко отвътре, отделение за лап топ до 15.6(поне моя е толкова и си влиза перфе) още един джоб от вънка. Черна на цвят.

2) Bulldozer раница. Ходех на училище преди с нея, но вече не съм ученик и си седи в нас. Тъмно синя на цвят. Два големи джоба и два от страните, Anti Shok System на презрамките, само е счупена едната пластмаса където се слага палеца за регулация на презрамките. - 15 лева

3) Раница пит Месенджър(през рамо). един джоб, черна, марката не ми е известна, излизано един път с нея само. - 20 лева

4) Чанта за лап топ през рамо отново тип Месенджър. Светла на цвят. много джобове, отделение за лап топ до 15.6. От долу има джоб за захранването, странични джобове и какво ли още не. Слагал съм в нея: лап топа, захранването, мишката, стойката и още дреболийки. - 30 лева

5) Case Logic чантичка за бягане. Закрепя се за ръката и можете да сложите телефон или плеар докато бягате и да не ви пречи. - 10 лева

6) Karrimor Run чантичка за бягане. Закрепя се за ръката и можете да сложите телефон или плеар докато бягате да не ви пречи. - 10 лева

Някои от раниците или са ползвани изключително малко или не са. Само Адидаса и Булдозера съм ги ползвал предимно.

От Пловдив съм.

скайп: bejan99

лични

Photos: http://liko99.snimka.bg/other/ranici.576729.22685420

при покупка на две или повече отстъпки

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...