Jump to content
BulForum.com

Продавам нов много евтин часовник

Recommended Posts

По причина, че наскоро жена ми ми подари един марков анорак в жълто и към него добави също така едни яки жълти дънки - когато се облека в този комплект съм направо като пчеличката Мая.:P

Понеже този комплект наистина ми стои добре, се почувствах длъжен да го доокомплектовам и с някакъв аксесоар. Поръчах си от китайците 2 евтини жълти часовника с тенденция, който ми стои по-добре да си го запазя, а другия да продам на цената, на която съм го купил и тъй като днес и двата пристигнаха едновременно - вече реших кой ще ми стои по-добре, а другия продавам.

За да спестя излишни въпроси, с няколко думи обяснявам - допълнителните 3 циферблатчета са само за камуфлаж ; марката е някаква световнонеизвестна ; отзад пише, че е водоустойчив, на което също не може да се има пълно доверие предвид цената, на която го взех. Нямам никаква представа колко точно върви, понеже е в мен точно от 2 часа и половина, така че и за това гаранция няма как да дам - може да върви много точно, може и след месец да спре...свикнал съм на китайците да не вярвам безрезервно, понеже от тях съм взимал и много качествени неща, но и са ми попадали боклуци.

Слагам 3 снимки - отпред, отзад и в близък план (снимките се увеличават като се цъкне върху тях). Цената, на която се продава е 6 4 лева.

f4d2ee6ed4b0645d.jpg 4675b5b507525c7a.jpg c1e07222bdd128f8.jpg

4 лв.

....след това ще го подаря на някой познат.

П.П. Като пристигна преди 5 дена го сверих с часовника на компютъра - днес все още е точен. :))

4 лв.

....след това ще го подаря на някой познат.

П.П. Като пристигна преди 5 дена го сверих с часовника на компютъра - днес все още е точен. :))

zimam go :) kak shte se razberem

• 3 weeks later...

Понеже Koci ми се обади, че заминал нанякъде (редактирал съм още миналия месец горния пост) и горният часовник все още е в мен, ще използвам тази тема да добавя още един, който ми хареса и си го поръчах малко импулсивно, ама понеже нямам 5 ръце, а вече имам 5 часовника - по-добре преди да съм го подносил, някой друг да си го носи. Актуални снимки няма да слагам, понеже откакто дойде преди седмица го прибрах в едно чекмедже и още си е с найлончето на металната верижка.

NG09_1.jpg

NG09.jpg

NG09_2.jpg

Сверих го преди седмица - върви точно. Продавам го на цената, на която го купих - 10 лв.

Едит: stanis ми е писал на ЛС, че иска да го вземе. Ако има някаква промяна ще пиша.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...