Set85 Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 Motherboard: Asus P5KC (без окомплектовка) - 80лв http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=fFZ8oUIGmLpwNMjj&content=specifications HDD: Seagate Barracuda 7200.10 250GB, 8MB Cache, SATA II - продаден Стандатрно охлаждане с775 - 10лв Давам 3 дена money back. Харда е използван година и половина а дъното 3 месеца. Всичко е без гаранция. Гр.Генерал Тошево пращам с еконт скайп Greifhard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set85 Posted February 5, 2011 Author Share Posted February 5, 2011 пакетна цена 130лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
victory Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Имам известен интерес към дъното, но само ако е със задната планка и на цена не повече от 45-50 лева. Ако паднеш до тази цена - пиши ми на ЛС да се уточним. Поздрави edit: Дъното се оказа хибридно, така че нямам никакъв интерес. Ако модераторите преценят... нека ми изтрият поста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set85 Posted February 6, 2011 Author Share Posted February 6, 2011 Имам известен интерес към дъното, но само ако е със задната планка и на цена не повече от 45-50 лева. Ако паднеш до тази цена - пиши ми на ЛС да се уточним. Поздрави Писал съм без окомплектовка! Това означава, че няма задна планка, но и без нея не вярвам да си намериш такова дъно за тея пари... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.