Jump to content
BulForum.com

Продавам разни озвучителни неща :(

Recommended Posts

от снимките се вижда какво е само дето си нямам и на идея на мен закакво биха ми служили и заова ги продавам цена немога да кажа поради простата причина че незнам нищо за тях само че работят ако има заинтересовани да предложат цена естествено такива постове като 10-20 лв може да бъдат спестени

111111111.jpg

2222222222.jpg

3333333.jpg

4444444.jpg

Въпреки, че си нямаш представа, рискуваш да ти затворят темата, защото просто такива са правилата. ;)

Иначе към първите 2 ще проявят интерес някои DJ-и, защото първото е двоен диджейски CD плеър, а второто е диджейски миксер.

Към третото и четвъртото проявявам интерес аз и тъй като не си дал цени, ще се разбираме на ЛС. :)

P.S. Май ще проявя интерес само към последното миксерче, тъй като мидиверб-ът е от най-стария модел с честотна лента до 10 килохерца и динамика от 75 dB... :wacko: ...а всъщност и 4-те неща от снимките са ужасно стари модели и отдавна не ги проиизвеждат, но "Folio"-то може да му намеря някакво приложение все пак, обаче много зависи от състоянието на слайдерите и потенциометрите му, че след толкова години обикновено нещата никак не са розови... ;)

Значи сега един приятел разгледа сщтуротийте и ми каза на кое колко да искам.

1-снимка 90лв.

2-снимка 70лв.

3-снимка 70лв.

4-снимка 200лв.

Всичко на куп 350лв.

ОК, аз се отказвам, тъй като 200 лв. са твърде много за толкова многогодишен модел (пък бил той и на Саундкрафт), с корекция само на високи и ниски на линейните входове, липса на вграден ефект, както и на най-елемнтарните Solo и Mute превключватели и др. подобни функции, които присъстват във всички нови модели от този клас, а и със сигурност първо ще му трябва основна профилактика и почистване на всичките слайдери и потенциометри. Успех с продажбата! :punk

П.П. Моята оферта я знаеш от ЛС-то. :)

Не искам да се приеме поста ми като спам, защото имам интерес към миксера, но не на тази цена, както казах... ;)

Според мен...а без да се засягаш, съм малко по-наясно с тази техника от теб (както и ти сам спомена още в първия си пост :) )...реално на всичкото това можеш да му вземеш не повече от 250-260 лв., съдейки по годината на производство на моделите и ползването им (счупения джойстик, липсващите и счупени копчета и останалото дето не се вижда по снимките).

Реалните цени би трябвало да са:

1-снимка 90лв. - 70 лв. (и то ако четат коректно всички дискове)

2-снимка 70лв. - 40 лв.

3-снимка 70лв. - 50 лв.

4-снимка 200лв. - 100 (максимум 120 и то ако всичко (входове, изходи, слайдери, прекъсвачи, потенциометри) му е ОК))

Мога да се обоснова с цени на нови подобни компоненти (с гаранция), а твоите неща наистина са в доста 'недобро' състояние, а добре знам какво става след толкова години продължителна работа с пътечките на плъзгачите напр....но все пак ти си ги продаваш и имаш право да си сложиш каквито си искаш цени. Друг е въпросът, че надали ще намериш човек, който ще вземе и 4-те неща наведнъж...твърде разнородни са, въпреки че и 4-те са в сферата на аудиото, а и хората вече търсят подобни уреди с USB интерфейс, вградени ефекти и т.н....но ако все пак намериш такъв - халал да му са. ;)

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...