Jump to content
BulForum.com

След коледна разпродажба :)

Recommended Posts

Ако няма интерес към хардовете на тази цена...бих могъл да взема Seagate 160GB ATA HDТ722516ДЛАТ80 - 60 лв. или Maxtor 80GB ATA - 45 лв. :)

П.П. Да не си се объркал за Сийгейта (и за двата), че на неговото означение излиза диск на Хитачи.... ;)

И на мен ми трябва диск на паралелен интерфейс, който остане от Midex ще го взема, естествено с корекция в цената заради липсата на остатъчна гаранция.

Ако няма интерес към хардовете на тази цена...бих могъл да взема Seagate 160GB ATA HDТ722516ДЛАТ80 - 60 лв. или Maxtor 80GB ATA - 45 лв. :)

П.П. Да не си се объркал за Сийгейта (и за двата), че на неговото означение излиза диск на Хитачи.... ;)

Да забелязах че съм ги убъркал. Така е хитачи са :)

И на мен ми трябва диск на паралелен интерфейс, който остане от Midex ще го взема, естествено с корекция в цената заради липсата на остатъчна гаранция.

Добре, ще го имам на предвид..

Честито на Midex, той взе 160GB ATA HDТ722516ДЛАТ80. Pamporovo пишими на лично ако искаш да вземеш другия хард.

Добавям към списака едно CPU Pentium D630 - 3.00Ghz 2MB Cache 800mhz шина. - 80лв.

П.П. Добавям и чисто ново охлаждане за CPU от комплект с процесор Intel E6750, нямам си и на идея какво е и колко пари да му търса защото в момента пътува към мен. След около 1 час ще е при мене и ще кача снимки и цена :)

Ревизия 2.0 ли е, като TOBA и има ли планки и кабели? Ако е така, мога да я взема за 40 лв.

Dynoto e iz4isteniq model A7N8X..ne e Deluxe ili nqkwo drugo...modela e A7N8X eto tuk moje da widite modela sas harakteristikite... - http://asus.com/products.aspx?l1=3&l2=...amp;modelmenu=1

P.P. Do moderatorite...pisha na shlokawica zashtoto si smenih Windows-a i nqmam kirilica..shte editna posta po kystno...

Dynoto e iz4isteniq model A7N8X..ne e Deluxe ili nqkwo drugo...modela e A7N8X eto tuk moje da widite modela sas harakteristikite... - http://asus.com/products.aspx?l1=3&l2=...amp;modelmenu=1

P.P. Do moderatorite...pisha na shlokawica zashtoto si smenih Windows-a i nqmam kirilica..shte editna posta po kystno...

Не разбрах версия 2.0 ли е, кабели и планки има ли и устройва ли те цената от 40 лв.

6. 512MB DDR 400 - 35лв.

ако можеш само да напишеш колко време е ползван и каква марка е?

малко корекция в цената? :)

polzwano e okolo 1 mesec...markata obeshtawam utre da e napisha :) ne e pred men pametta...

Не разбрах версия 2.0 ли е, кабели и планки има ли и устройва ли те цената от 40 лв.

planka..za otdzad na kutiqta ima..no towa version 2.0 nego znam..i za kakwi kabeli stawa na wypros ?

а хора аз как мога да разбера коя от платките за моито ПЦ ми варшат работа :? 6тото с1м заинтересожан за копуването на рам-а :)

planka..za otdzad na kutiqta ima..no towa version 2.0 nego znam..i za kakwi kabeli stawa na wypros ?

PCB Revision 2.0 - поддържа FSB до 400 MHz

PCB Revision 1.06 - поддържа FSB до 333 MHz

Някъде по дъното (по ъглите най вероятно) трябва да пише "REV. 2.0" или нещо подобно.

Кабели - UltraDMA 133/100/66 cable, FDD cable, 9-pin COM cable и USB с планки.

Дайте координати на PM, ако предложената от мен цена Ви устройва!

PCB Revision 2.0 - поддържа FSB до 400 MHz

PCB Revision 1.06 - поддържа FSB до 333 MHz

Някъде по дъното (по ъглите най вероятно) трябва да пише "REV. 2.0" или нещо подобно.

Кабели - UltraDMA 133/100/66 cable, FDD cable, 9-pin COM cable и USB с планки.

Дайте координати на PM, ако предложената от мен цена Ви устройва!

Проверих и едвам едвам намерих каде го пише и е 1.06

0. CPU Pentium D630 - 3.00Ghz 2MB Cache HTT 800FSB шина socket 775. + чисто ново в кутия охлаждане оригинално на Intel което върви комплект с процесор Intel E6750 - продаден.

6. 512MB DDR 400 - продаден.

7. MainBoard Asus A7N8X Socket A - продаден.

9. CPU - AMD Athlon XP 1500+ + Медно охлаждане - продаден.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...