Jump to content
BulForum.com

Продавам евтино чисто нов часовник с лек проблем


Recommended Posts

Поръчах си от китайците един красив часовник (метална верижка, дата, водоустойчив), дойде си в пакетче, с етикета, както си му е реда, само дето когато реших да го сверя от китайско на българско време - врътката остана в ръката ми и то без да съм я дърпал силно...явно при сглобката жълтите са забравили да сложат контрата отвътре или пък не са я закрепили добре. Както и да е - не ми се занимава да го нося на часовникар и затова го давам на символичната цена от 5 лв. ако някой има познат часовникар да му сложи една контра. Долу слагам няколко снимки от сайта на продавача, а самият часовник си е абсолютно нов, още със защитния найлон на верижката и си върви нормално....само дето не мога да го сверя. За всеки случай ето и една актуална снимка да се види за кое колелце говоря ако на някой не е ясно.

 

 

theme_cw_WH064.jpg

Link to comment
Share on other sites

Здрасти взимам го, пиши на лични от къде да дойда да го взема. 

 

ЕDIT: ех за малко, нищо ако се откаже колегата го взимам аз.

Link to comment
Share on other sites

Kупувам

 

Затварям. :)

 

@mladenski76, сори, но Denchev беше малко по-бърз, а ми е принцип да продавам на първия обадил се...

 

 

Едит: Denchev каза, че проблемът бил незначителен и са му го оправили на място, честито и да му работи без проблем! :thumbsup:

 

 

Оправиха ми го. Трябвало да има резба,но нямаше. Сега работи и майсторът каза,че машината вътре не китайска,а японска и е добра. Много съм доввлен

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...