Jump to content
BulForum.com

NOKIA 8910i или NOKIA 8910 .......................................


Recommended Posts

Здравейте ! Търся някой от горенаписаните модели мобилни телефони на NOKIA в изрядно техническо състояние и добра визия ! Окомплектовката не е от голямо значение ,а кодирането му към определен оператор ще елиминирам ,но ще бъде за сметка на парите ,които дам за телефона .

Ако имате такъв ,ще съм благодарен да ми изпратите и някоя автентична снимка на апарата и цената ,която желаете на е-майл livanov@abv.bg .

Основният проблем при двата модела е слайд механизма - нищо ,че са създадени по крадена извънземна технология от 1947 ( гр.Розуел ,САЩ ) и те си имат кусури :tongue :lol: :tongue ,но това се оправя .

Цената за правилата нека е 60.00 лева ,но пращайте предложенията на лични тук или на горепосоченият е-майл .

 

:beer:

Link to comment
Share on other sites

8910i - състояние уникално, пълен пакет, работи с всички оператор.

Телефона не е ползван поне от 3г. така че очаквам предложението ти?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Тъй като "cmdj7" остана с пръст в Г*З и си няма все още такава NOKIA ,а само оригинална стойка закупена от обява тук ,продължава да търси ........на по-висока цена ,а за правилата нека е 70.00 лева ( а Вие ми пишете с предложения ) !

Информация и условия са посочени в първият ми пост !

Нека Силата бъде с Вас и дръжте на Джедайската си дума ,а не хвърляйте само кьорфишек без отговор ........... :tongue

Link to comment
Share on other sites

Продавам нокиа 8910 в мн.добро състояние със сменен лентов кабел,слушалка и микрофон,панела е в перфектно състояние,целия с карбоново фолио,работи без никакви забележки!Ако си заинтересован дай някакво предложение за цена!Можеш да пишеш и на мейл the_buisnes@abv.bg http://crazydog88.snimka.bg/arts/nokia-8910-carbon-arte.611050.24470684 Снимките са с лошо качество,пиши ако те интересуват да правя още!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...