Jump to content
BulForum.com

Помествайте снимките в темите (с обяснение как става) и пишете от кой град сте!

Midex

excl.gifПомествайте снимките си ТУК и слагайте линковете към тях в темата си! excl.gif

 

Теми за продажби, за които модерaторите преценят, че имат нужда от снимки, но такива липсват или вместо тях стои изречение "Снимки на скайп, имейл...." и подобни - ще бъдат затваряни. Снимките се поместват в първия пост на темата или в следващ пост с редукция на цената или промяна на условията, но не и в самостоятелен такъв, съдържащ единствено снимките (това се счита за ъпване).

 

За вмъкване на снимка в пост се използва тази иконка -> picture.png ; ако не желаете снимката да се вижда в поста - тогава само поместете линка към нея.

 

Не вмъквайте излишно в темата си множество снимки с огромна резолюция (над 3000 пиксела) и големина (над 1 мегабайтa). Така темата ще се зарежда по-бавно, а практиката е доказала, че бавното отваряне на страница поражда негативни емоции в чакащия и често той просто затваря страницата и отива на следващата обява, дори и да е имал интерес към продаваното в предишната тема.
Съвременните фотоапарати и телефони снимат достатъчно добре и на по-малките резолюции - 800Х600....1600Х1200 - ограничавайте се с тях. Ако все пак желаете да поместите "голяма" снимка - направете го като оставите в темата си външен линк към снимката.
При системно неспазване на горното, ще бъдете помолени да започнете да го спазвате.

 

Освен това ако не сте от Пловдив, пишете в темата от кой град сте и дали работите с куриерски доставки, за да не стават недоразумения.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
НЕПРЕМЕННО прочетете ПРАВИЛАТА НА РАЗДЕЛА , за да си нямате проблеми!
Ако не виждате мнението или темата си, значи или сте нарушили някое правило, или сте под мод-режим.

Авточасти Онлайн 24


×
×
  • Create New...