Jump to content
BulForum.com

Продавам HTD Desire

Recommended Posts

Продавам HTC Desire. Закупен е от България преди 7 месеца и аз съм първият му собственик. Оставащата му гаранция е 1 година и 5 месеца. Телефонът не е заключен и работи с всички мобилни мрежи. Телефонът е с оригиналния firmware на HTC и не е root-ван. Обновяван е до последните версии на Android платформата без проблем, за разлика от други модели (текуща версия 2.2 + няколко мини update-а след нея).

Телефонът е в перфектно техническо състояние. Не съм имал никакви проблеми с него. Козметичното състояние е много добро с две малки изключение, които могат да се видят ясно на снимките. Първото е няколко малки драскотини в горния ляв ъгъл на панела, а второто е отлепеното фолио на 2 от буквичките на "HTC" надписа на гърба. Отлепването стана от самосебе си при използване на кожено калъфче като буквичките съвпадаха с шевовете на калъфчето. Телефонът не е изпускан, нито удрян.

В комплекта се включва още: оригиналното hands free, 4GB карта памет, оригиналния USB кабел за връзка с компютър и зареждане, оригинален преходник USB->AC/CD за зареждане директно от електрическата мрежа, оригиналната кутия, ръководства и описания на няколко езика - подробно ръководство на български език.

Причина за продажбата е нищо друго, а интересът ми към телефон с външна qwerty клавиатура.

Телефонът се намира в Пловдив.

Снимки: http://goo.gl/oJdFz

Цена: 550лв

Email: [email protected]

• 6 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...