Inspire Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Здравейте, Отново ми подариха часовниче, което не ми допада визуално. Часовникът е чисто нов и напълно оригинален TIMEX и е купуван от САЩ (за 110$, така ми каза човека, който ми го е купил), а най-близкия до този модел в България струва около 220лв! Не е използван никога. Подходящ както за ежедневна употреба, така и за официални случаи! Идеален е за подарък за Св. Валентин! Характеристики: Марка: Timex Колекция: CLASSICS Вид: мъжки Стил: Елегантен Механизъм: кварц Корпус: Висококачествена стомана Верижка: Верижка от висококачествена стомана с много умело подбрана цветова комбинация от мат хром и златисто Стъкло: минерално Циферблат: Бял, с технологията на Timex - INDIGLO Night Light Стрелки: час, минута, секунда; фосфорно покритие по стрелките Датник: на 3 часа !Вечен календар - показва коректно 29.02 през високосните години! 7 години живот на батерията според производителя Водозащита: до 50 метра В комплекта: инструкции, кутийка и поставка Ето и снимки: На телефона след 13:30 звънете през делниците. Часовникът се намира в град Сливен. Не целя печалба, просто съм решил да си купувам нещо друго и няма смисъл часовникът да стои без да се ползва. Цената е 120лв, но при сериозен интерес ще направя добър коментар, защото както казах искам да го продам възможно най-бързо. Изпращам с Еконт за сметка на купувача. За връзка с мен: тел.: 0883 488 006 скайп: insp1r3 На телефона след 13:30 звънете през делниците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inspire Posted January 30, 2011 Author Share Posted January 30, 2011 Нова цена 110лв... Ще направя и СОЛИДЕН коментар при сериозен интерес! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inspire Posted January 31, 2011 Author Share Posted January 31, 2011 Нова цена: 100лв Дори и да не Ви устройва - пишете. Ще направя и друга отстъпка, защото го продавам спешно!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.