respawn Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Здравейте ланеца е подържан и полиран, не е някой оксидирал.Вече не го нося и за това го продавам. Търся му 60лв.Снимките са малко кофти,но светлината беше оскъдна.Телефон 0898384663 Николай или скайп nikolai-valentinov Предпочитам ако има заинтересовани да ме търсят по телефона или в скайп [/url] Uploaded with ImageShack.us[/img] [/url] Uploaded with ImageShack.us[/img] Link to comment Share on other sites More sharing options...
respawn Posted January 25, 2011 Author Share Posted January 25, 2011 Здравейте, спещно ми е нова цена 55лв, не го ли продам до 2-3 дена е аут от продажба. Така че не изтървайте офертата в специализиран магазин струва от порядъка на 150-170лв. Поздрави и лека вечер Link to comment Share on other sites More sharing options...
respawn Posted February 10, 2011 Author Share Posted February 10, 2011 Ланеца е премерен и е точно 63 грама, останало ми е в акъла че е около 70 и няколко грама. Нова цена 50 лева. В Шумен е но с Еконт мога да го изпратя където и да е с наложен платеж и прегледай преди да платиш. Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
respawn Posted February 11, 2011 Author Share Posted February 11, 2011 Продаден е! Честито на новия собственик Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.