Encho Stoyanov Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Здравейте, продавам Iphone 3gs 32gb черен е. Фабрично заключен На 9 месеца, пълен комплект В момента е със FW 4.1 jailbreak има cidia и всичко останало от нов съм го носил с протектор на екрана и в калъф настоящото му състояние е отлично Продавам го защото си купих iphone 4 От Пловдив съм, за предпочитане е и купувача да е от Пловдив. Цена ПРОДАДЕН При интерес за връзка 0885137744 или на e-mail: [email protected] п.c. http://pics.data.bg/albums/31037/iphone_3gs Link to comment Share on other sites More sharing options...
S.Kolev Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Има ли гаранция, колко месеца и къде ? Jailbreak-нат ли е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Encho Stoyanov Posted January 13, 2011 Author Share Posted January 13, 2011 не няма гаранция от Англия ми го донесоха не знам какво е това jailbreak в смисъл има cydia и му е качен app patch за да може да се инсталират хакнати приложения от itunes много си го харесвам но ми донесоха и нокията и сега тя ми е голямата страст Link to comment Share on other sites More sharing options...
Encho Stoyanov Posted April 9, 2011 Author Share Posted April 9, 2011 нова цена 550лв извинявам се на колегите, за голямата стъпка, но бях извън Пловдив за 2-3 месеца и не съм обновявал обявата не искам да изглежда като ъп на обява Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.