usa Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Продавам 8 МБ мемори карта за ПС2 с която могат да се играят записани игри т.е. игри изтеглени и записани на DVD дискове ' не е нужно да се отваря конзолата и да и се нарушава гаранция като се монтира чип да чете "всякакви дискове" с картата която предлагам тръгват всички игри записани на ДВД дискове с тази карта ще ви е от полза ако вашата конзола е версия различна от 9ХХХХ картата е подходяща за всички останали конзоли С помоща на тази карта могат да се гледам филми avi i divx от usb flash За повече информация може да ми пишете на [email protected] или на телефон 0893930394 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 А дискове за PS1 ще тръгнат ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
usa Posted January 9, 2011 Author Share Posted January 9, 2011 А дискове за PS1 ще тръгнат ли? Стига да са записани на DVD дискове и да се пускат на PS-2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
usa Posted March 23, 2011 Author Share Posted March 23, 2011 Имам 64 МБ карти + подарък две игри за 27 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Даника Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 A за PS3 дали става Link to comment Share on other sites More sharing options...
skuck Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Не става, разбира се! За пс3... погледни подписа ми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.