gavreto Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Здравейте , разменям моето 5+1 logitech x 540 със следният проблем - както си свири музиката сама се намаля и увеличава незнам къде е проблема просто не ми се занимава да ходя да го оправям пък и ми писнаха тези всичките кабели които ги имат колоните само ми пречат. Системата е на 1 година и половина свири си много добре просто този проблем е дразнещ със увеличаването и намалянето , имат леки драскотини все пак е ползвана година и нещо. Та ако има някой навитак който му се занимава да го оправи може да пише , аз търся някое 2+1 затова предлагайте ЕДИТ : проблема не е винаги на лице , появява се рядко мисля че идва от врътката за усилване Link to comment Share on other sites More sharing options...
VASKOooooo Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Имам същата музика със проблем (3 от колоните се развалиха заляха ги със шампанско) ако си навит кажи някаква сума за цялата каса ако не мога да ти предложа бартер за 2+1 ама не са много надежни . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.