magdalenadobreva Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 Чисто нов , внос от Англия. Модела е MAKITA BHP343RH Комплекта включва 2 литиево йонни батерии, зарядно и куфар. Това което намерих като информация из нета http://www.electron.bg/product_info.php?cPath=259_260_264&products_id=54232 , но моята е 1.5 А , а не 1.3 както в посочения линк, където не се споменава нищо и дали има и втора батерия. Поради факта че машината е поръчвана от Англия няма гаранция , за връзка с мен 0899303413 Емо цена 400 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 имам интерес за машинката, но гаранцията не е ли международна коментар на цената правиш ли при положение, че ако си я поръчам от тук магазин вярно с една батерея, но цената е наполовина Link to comment Share on other sites More sharing options...
magdalenadobreva Posted December 15, 2010 Author Share Posted December 15, 2010 Здрасти за гаранцията наистина не знам , при положение че е купена от Англия , в БГ - като знам как стоят нещата не вярвам да я признаят . Иначе коментар на цената може да се направи някакъв , а само за инфо ти казвам втората батерия отделно да я купиш е майка си и баща си. Ако сметнеш доставките до Бг и сам може да се убедиш че ще излезе дори повече. Факт е че я продавам дори малко под цената на която на мен ми излезе защото просто няма да я позлавам и искам да си върна поне част от парите които дадох за нея. ако има нещо друго което те интересува питай или звънни на 0899303413 Link to comment Share on other sites More sharing options...
magdalenadobreva Posted December 27, 2010 Author Share Posted December 27, 2010 Машината се продава 7. Абсолютно се забраняват постове с цел да вдигнат една тема по нагоре или да я върнат на първата страница. UP постванията са строго забранени ! Вдигането на тема може да се осъществи само в случай, когато има промяна в първоначалните условия, предлага се нова по-атрактивна цена или някакъв бонус към продаваната стока. Намалянето на цената трябва да е съобразено с дадените по-долу цифри. При неспазване се прилага предупреждение с 20%! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.