nepokiss Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Със дистанционно е машинката пускан е само за проба , в кутията има дистанционно, зарядно и кабели за към телевизор.ако батериите са акомулаторни - зарежда си ги сам. Антишок 60 сек, доста е тънък дискмена, някви настройки на звука има . цена 45 лв - договаряне Пловдив - 0897511123 снимки - My link Link to comment Share on other sites More sharing options...
nepokiss Posted November 15, 2010 Author Share Posted November 15, 2010 40 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
nepokiss Posted November 20, 2010 Author Share Posted November 20, 2010 30 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 30 лв. Адаптер за запалка има ли в комплекта? Ако няма би ли казал какъв е аутпут-а на адаптера за 220в? Също ме интересува дали тези 60 секунди му стигат по паважа в Кичука примерно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nepokiss Posted November 20, 2010 Author Share Posted November 20, 2010 Адаптер за запалка има ли в комплекта? Ако няма би ли казал какъв е аутпут-а на адаптера за 220в? Също ме интересува дали тези 60 секунди му стигат по паважа в Кичука примерно. няма адаптор за запалката. изхода от зарядното е нещо средно в големина между старото и новото зарядно за нокия А тея 60 сек. преди да му свършат то си зарежда следващите 60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 няма адаптор за запалката. изхода от зарядното е нещо средно в големина между старото и новото зарядно за нокия А тея 60 сек. преди да му свършат то си зарежда следващите 60 Добре хайде по друг начин да пробваме.... снимай ми лепенката на адаптора. И за антишока така и не разбрах стигат ли му или не? Иначе ми е ясно какво е антишок. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nepokiss Posted November 21, 2010 Author Share Posted November 21, 2010 Добре хайде по друг начин да пробваме.... снимай ми лепенката на адаптора. И за антишока така и не разбрах стигат ли му или не? Иначе ми е ясно какво е антишок. снимки днес няма с какво да направя.Иначе антишока си му стигат . на адаптора пише - output 100-240 V AC , 50/60HZ , OUTPUT 4,5V DC 1A. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nepokiss Posted November 27, 2010 Author Share Posted November 27, 2010 25 левчета Link to comment Share on other sites More sharing options...
nepokiss Posted May 18, 2011 Author Share Posted May 18, 2011 Отново го продавам , цена 25 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.