spasov4844 Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Продавам кафе машина! Много запазена, използвана е 2/3 пъти. Понеже вече не пием кафе за това я продавам. Цена : 45 лв. Повече информация на телефон 0885147360, както и на 032210046. Или skype: spasov4844 e-mail: [email protected] http://195.149.248.189:8080/2010-11-04/c162fad8f3fd1dd180ce5aecd4a5aa72_920x0.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
krivinka Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Имам интерес,но малко повече инфо като марка,модел или направо линк с инфо..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spasov4844 Posted November 4, 2010 Author Share Posted November 4, 2010 Марката е Елеком но не знам модела Модератор: Обърни я обратно - някъде отдолу или отстрани трябва да има залепен етикет или щампован надпис с модела. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spasov4844 Posted November 6, 2010 Author Share Posted November 6, 2010 Благодаря на модератора! ELEKOM Espresso maker model NO.:EK-662 AC 230V~50Hz 800W Link to comment Share on other sites More sharing options...
duhh Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Колега бяхме се разбрали да пием кафе от тази машинка в неделя,трябваше да се обадищ но какво се случи така и не разбрах Link to comment Share on other sites More sharing options...
spasov4844 Posted November 8, 2010 Author Share Posted November 8, 2010 Колега бяхме се разбрали да пием кафе от тази машинка в неделя,трябваше да се обадищ но какво се случи така и не разбрах Ами промениха се нещата. Ако искате да я вземете на доверие ОК ако не недейте Link to comment Share on other sites More sharing options...
duhh Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Това малко ми звучи като "ако ви се пие кафе не я взимайте,ако не ви се пие вземете я".но както и да е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spasov4844 Posted November 9, 2010 Author Share Posted November 9, 2010 Това малко ми звучи като "ако ви се пие кафе не я взимайте,ако не ви се пие вземете я".но както и да е. Не знам как ви звучи ама ако си я купите от магазина едва ли ще ви правят кафе да я пробвате Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitzev.com Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Не знам как ви звучи ама ако си я купите от магазина едва ли ще ви правят кафе да я пробвате Имам интерес. Без проба - както е в условията на "магазина", в Метро има 5 дни мъни бек, в останалите магазини 2 години гаранция. С проба (аз си нося кафето) и договаряне на цената (нова я видях по 65 лв.) - по твоите условия. Определено следя темата, още в началото мислех да ти звънна и да дойда да я взема, но ще изчакам развитието ... Камен http://www.mitzev.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
duhh Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Имам интерес. Без проба - както е в условията на "магазина", в Метро има 5 дни мъни бек, в останалите магазини 2 години гаранция. С проба (аз си нося кафето) и договаряне на цената (нова я видях по 65 лв.) - по твоите условия. Определено следя темата, още в началото мислех да ти звънна и да дойда да я взема, но ще изчакам развитието ... Камен http://www.mitzev.com Е аз като му звънах та файда! Ако машината работи както колегата по добре си земи джезве! Не знам как ви звучи ама ако си я купите от магазина едва ли ще ви правят кафе да я пробвате Пич нищо лично но в магазина ми дават гаранция а не я взимам на доверие,ако ти трябват 45 лв просто искай някой да ти даде ей така за бог да прости,но не нареждай хората с неква машина дето един господ знае дали работи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.