Петър Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Навигацията е купувана чисто нова. Има подробни карти, също така пилка за камери, радари и има слот за карта + карта 2GB. :-) Продава се...защото имам 2 снимки: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 На колко км е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Петър Posted October 25, 2010 Author Share Posted October 25, 2010 На колко км е? Нямам си ни най малка представа, как да видя !? Ако знаеш как ми кажи... ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Петър Posted November 12, 2010 Author Share Posted November 12, 2010 NEW PRICE : 200лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pivlaz Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Би ли казал колко инча е, защото не мога да се ориентирам по снимките? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Петър Posted December 2, 2010 Author Share Posted December 2, 2010 Незнам приятел ама е от големите том-томи...не от малките. ;-) ModEdit: Нищо не ти пречи да я измериш, нали е при теб. След като сам не знаеш какъв модел точно продаваш, не може да се сърдиш на някой ако му кажеш, че е "от големите", после да се окаже, че е 5", той пък да си е мислил, че му говориш за 7" и след това се откаже да я купува. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.