fluky Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Детска количка Chipolino - Alexa Vip Комбинирана количка Чиполино Алекса от Вип серията в нюансите на сиво и зелено. Много стабилна с алуминиева конструкция, завиващи двойни предни гуми с амортисьори. Преден предпазител с регулиращи се позиции. Алуминиева поставка за крака,регулираща се на дължина и височина. Сенник с прозорец и джоб който лятото се отваря и има мрежа, чанта, покривало и дъждобран. Коша се изважда и обръща. Може да се ползва за кола и пренасяне на бебето. 3 положения на гръбчето. Регулираща се на височина дръжка. Голям кош за багаж Употребявана Цена 90 лв. 80 лв. Повече снимки ТУКА Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Неуспях да намеря тел.номер на който да те потърся.Моляте напиши ми номер на който да те потърся и да ти звънна след работа(17:30),брой ме мераклия за количката. Ако не ти представлява трудност да ми пратиш стреличка на 0898735586 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luncic Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 ofertata koqto moga da si pozvolq kam momenta e 70 leva kato nova e pochti 150 taka che mislq che e normalno cenata da padne na polovina nezavisimo v kakvo sastoqnie e ako neshto pishete и защото ме попитахте къде ето и отговора ми : по складовете на брезовско и в новия детски магазин Джъмбо сущо имаше на промо по 159 лв. провери най-добре първо там Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluky Posted October 24, 2010 Author Share Posted October 24, 2010 ofertata koqto moga da si pozvolq kam momenta e 70 leva kato nova e pochti 150 taka che mislq che e normalno cenata da padne na polovina nezavisimo v kakvo sastoqnie e ako neshto pishete и защото ме попитахте къде ето и отговора ми : по складовете на брезовско и в новия детски магазин Джъмбо сущо имаше на промо по 159 лв. провери най-добре първо там НОВА ЦЕНА 80 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluky Posted November 9, 2010 Author Share Posted November 9, 2010 ofertata koqto moga da si pozvolq kam momenta e 70 leva kato nova e pochti 150 taka che mislq che e normalno cenata da padne na polovina nezavisimo v kakvo sastoqnie e ako neshto pishete и защото ме попитахте къде ето и отговора ми : по складовете на брезовско и в новия детски магазин Джъмбо сущо имаше на промо по 159 лв. провери най-добре първо там Ако още не сте намерили количка + подарак термос обадете се да се разбереме за 0888755550 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.