Jump to content
BulForum.com

BMW 520 e34

Recommended Posts

6 цилиндров редови мотор в добро състояние 2000кубика, 136 конски сили, без да гори масло, колата е с газова уредба с нов изпарител, като на газ работи добре и равномерно без проблеми и гърмежи. ел огледала, ел стъкла, ДВД плеър, скоростен лост от истинки орех, перфектен кожен салон, камера за обратен ход, бяла предна оптика, диодни габаритни светлини отпред и отзад, с изрядни документи е, платени застраховка, преглед, сенник на задното стъкло, добавка към предната броня, алуминиеви джанти от е39 (по-новия модел пета серия), трета стоп светлина, парктроник. няма гнило никъде, спортно гърне. изправна електроника. към колата давам и разпечатка от компютърна диагностика. аларма с плаващ код, имобилайзер, възможност за управление на GSM модул от алармата. има забележки по боята колата.

ето снимки : http://turboted.snimka.bg/automobiles/e34.448921.16182188

възможен бартер

цена 3000 2900 2800 2500 лева / без екстрите 2000 1900 лева

колата няма климатик, произведена е 1990та година април месец.

телефон 0878 909 686

• 5 weeks later...

съжалявам, че не съм отговорил по-рано на ЛС-то ти колега, не съм постоянно на компютъра - писах ти лично. БМВто няма климатик, 1990та година е произведено април месец. бартер търся за бус или за лека кола (за предпочитане немско возило) . ще допълня информацията и по-горе.

п.с. ако модераторите преценят, че мнението ми е спам или излишно ъпване - нека бъде изтрито, ще посоча и и годината на производство по-горе , за което се извинявам !

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

за тези работи можеше и да ме питаш на лично, все пак често минавам покрай СПС :)) . колата е с панелен филтър, с доработена генерация е, конете са си под капака и са точно толкова. оттук нататък ще моля само по темата. мисля че не е тук мястото да обяснявам теорията на БМВ двигателите и начините за доработки по тях :)

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...