Aivaneto Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Говорителят е PIONEER TS-W307D4 ето линк --> http://www.electron.bg/product_info.php?products_id=3068 Размерите на касата са 58x36x30(ШxВxД) отпред е с MDF ! Касата е доста запазена понеже колата в която седеше не е моя, а на баща ми, който не е почитател на силната музика Ето клип на касата --> http://www.vbox7.com/play:1e00858c Касата може да се чуе и на място! Цена - 110лв Гр. Пловдив !! Skype : aivaneto , Тел. за връзка 0896247271 само сериозни клиенти моля. Ето снимчици : Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoico Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Здравей,би ли ми казал от колко време свири т.е. колко време е използвана,и до колко моежеш да свалиш? Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aivaneto Posted October 11, 2010 Author Share Posted October 11, 2010 Преди една година е купена, но както казах не е използвана много понеже колата в която е свирила е на баща ми, който ваобще не я издувал. Аз Чат-пат я напъвам повече и си свири перфектно. Цената няма на каде повече да я свалям защото не искам да падам под 50% от цената която съм я купил(понеже свири много добре) За повече информация ако искаш пиши в Skype. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BODY Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Проблем ли ще е да пуснеш едни размери Ш / В / Д да видим на кой как му пасва в багажника и дали влиза изобщо там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aivaneto Posted October 12, 2010 Author Share Posted October 12, 2010 Размерите на касата са 58x36x30(ШxВxД) отпред е с MDF ! Одавна съм ги дал размерите Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoico Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Продаваш ли само говоритела ? И колко литра е кутиата ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aivaneto Posted October 12, 2010 Author Share Posted October 12, 2010 Кутията е около 50 литра. Не продавам само говорителя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aivaneto Posted October 17, 2010 Author Share Posted October 17, 2010 Продадена !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.