AgentSimpson Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Тунера е Pinnacle PCTV Hybrid 510e.Поддържа DVB-C,DVB-T,обикновена аналогова телевизия и радио.Цифровата телевизия се показва със перфектно качесвто,HD каналите също се показват отлично. http://www.pctvsyste...GB/Default.aspx Пълен комплект е: Тунера,антена,преходник за свързване към видео или dvd,дистанционно и USB удължител.Ползван е 2 месеца и има 22 месеца оставаща гаранция към "Vali Computers". Продавам го за 100 лева. Намирам се във Пловдив,но го пращам с куриер до цялата страна,със опцията да се отвори преди да се плати. За връзка с мен: тел: 0885057609 ; skype: rancher230 ; email: [email protected] ; или на ЛС. Много се извинявам за качеството на снимките,но са снимани със телефон,ако пожелаете ще направя по качествени снимки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lyudmilsl Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Имам интерес но имам няколко въпроса: 1. Причина за продажба? 2. На коя кабелна е ползван? 3. Коментар по цената? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentSimpson Posted October 9, 2010 Author Share Posted October 9, 2010 Тунера е ползван на DCC и причините за продажбата са проблемите които се случват с DCC и ще се местя на Булсатком,където няма да ми върши работа за жалост.За сериозни клиенти можем да договорим коментар по цената. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanara27 Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 Под 7-ца работи ли софтуера коректно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.