marty979 Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 1.Рутер+AP Buffalo WHR-300GN Абсолютно чисто нов, изпратиха ми го в петък от Англия.За съжаление исках да го ползвам като repeater по въздуха, но не намерих тази функция. Давам го с пълната му окомплектовка, само без кутията, защото малката я скъса. Цената е 68 лв, точно толкова колкото съм платил за него.По спомени цената му е 103лв 2.Суйч Roline модел:RS-108D 8 портов 10/100mb с адаптер напълно работещ-10лв 3.Суйч Allied telesyn 8 port Auto MDI/MDI-X-7лв Беше ме треснала гръмотевица покрай едни бури и два порта изгоряха, другите си работят нормално.С адаптер 4.AP-DLINK DWL900AP+ с антена DWL-R60AT Адаптера за захранването е англ.стандарт.Аксес пойнта е стандарт B. Не съм го ползвал от година, пуснах го днес да проверя дали работи, няма никакъв проблем. Цена:20лв 5.Дъно с процесор сокет 478.Закупих ги миналата седмица от съфорумец, работят без проблем.Тестовете за които ги взех минаха, тоест вече не са ми нужни. Дъното е Асус P4B533-V с процесор П4-2.8гхц +боксово охлаждане -45лв. 6.Хард диск Хитачи 80гб АТА-30лв Дъното с процесора са вече продадени.Мерси Жоре Link to comment Share on other sites More sharing options...
marty979 Posted September 19, 2010 Author Share Posted September 19, 2010 Дъното с процесора са продадени, както и АП с антената. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marty979 Posted October 7, 2010 Author Share Posted October 7, 2010 Добавям един брой TV Tuner Asus MyCinema P7131 (само дано да не излъжа, че малко по спомен, довечера ще проверя пак) Свалих си го снощи от машината, че само стои и не го ползвам.Няма никаква окомплектовка освен едно кабелче за звука към дъното. Пoлзвах го за да си записвам разни филми от History Chanel.Вече нямам време да се занимавам. Цена 10лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
marty979 Posted October 20, 2010 Author Share Posted October 20, 2010 Нова и пследна цена на рутера 50лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.