dollarbaby Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 Продавам ПСП 3004 перфектно без нито една забележка ! ПСП-то ми е на 2 месеца , купувал съм си го чисто ново в Англия.С него давам и мемори картата която е 8гб ! UMD-то си работи перфектно , към ПСП-то давам и УСБ кабел (комплекта от книжки,кутия,зарядно и слушалки ми останаха в Англия).Батерията кара приблизително около 4 - 5 часа (зареждам е през УСБ кабела тъй като зарядното не е в България.Няма нито една драскотина по дисплея.Цената е 210 лева с лек коментар , от Пловдив съм.Мога да го пратя и по еконт не е проблем за мен . Телефона ми е 0878-669-174 . Звънете по всяко време ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
connect Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 Само картата продава ли се отделно?И ако се продава прати на ЛС цена за нея, представлява интерес и съм готов да я взема веднага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dollarbaby Posted September 6, 2010 Author Share Posted September 6, 2010 продадено Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.