Aquila Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Имам няколко тарантули, кои ми бяха поръчани, но така и не си ги потърсиха, както и останали от зимния ми внос. Количества почти нямам, повечето са единични бройки. Acanthoscurria geniculata 1-2 кожи - 10 лв. Avicularia diversipes 2 кожи - 55 лв. Avicularia laeta 1 кожа - 25 лв. Avicularia purpurea 1-2 кожи - 40 лв. Avicularia versicolor 1-2 кожи - 30 лв. Poecilotheria miranda 1-2 кожи - 65 лв. Poecilotheria pederseni 1-2 кожи - 25 лв. Poecilotheria rufilata 3 кожи - 40 лв. Ephebopus cyanognathus 2-3 кожи - 50 лв. Ephebopus murinus 1-2 кожи - 60 лв. Grammostola pulchra 3 кожи - 40 лв. Grammostola pulchripes (ex. G. aureostriata) 3 кожи - 30 лв. Lasiodora klugi 2 кожи - 10 лв. Nhandu vulpinus 3 кожи - 20 лв. Pamphobeteus sp.platyomm 2-3 кожи - 40 лв. Не товарете темата с въпроси за отглеждането, ако се интересувате има си специализирани форуми и ежеседмични сбирки в Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
head_up Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 къде могат да бъдат видяни? продавате ли и аксесоари за отглеждането им? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 5, 2010 Author Share Posted July 5, 2010 В гугъл На този размер няма какво толкова да им се гледа, но при предварителна заявка мога да донеса на ежеседмичните сбирки(Всеки вторник 19:00, в Енфие). Никакви "аксесоари" не са необходими, само пулверизатор и/или спринцовка и храна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 28, 2010 Author Share Posted July 28, 2010 Някои вече ги няма. Добавям тези двете: Pterinochilus murinus RCF 7-8 кожи - 15 лв. Brachypelma boehmei Х Brachypelma smithi 1-1,5 см - 20 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.