danikey Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Продаден е ! темата е за затваряне Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiselina777 Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Ако започнеш продажба на части имам интерес към дъното с процесора , но разбира се зависи от цената която ще им поставиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danikey Posted June 30, 2010 Author Share Posted June 30, 2010 Ако започнеш продажба на части имам интерес към дъното с процесора , но разбира се зависи от цената която ще им поставиш? Да това остава като опция, ако до няколко дни няма желаещ за цялата машина... ще бъде разпродавана на части .... медувременно може да си запазвате частите в темата или на ЛС, за да добия и аз представа кой за какво има желание ... А ако някой го вземе днес или утре целия... съм готов на добър пазарлък за цената .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
danikey Posted July 1, 2010 Author Share Posted July 1, 2010 Нова Цена 450 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danikey Posted July 2, 2010 Author Share Posted July 2, 2010 Нова Цена 425 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiselina777 Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 Така и не ми даде цена на дъното с процесора?Гледам интерес към цялата конф. няма и затова продължавам да чакам отговора ти с цената на дъното с процесора? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danikey Posted July 3, 2010 Author Share Posted July 3, 2010 Нова Цена 399 лв. (ще съм в Пловдив до края на деня, от утре няма да ме има за една седмица, ако се колебаете побързайте ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubolin Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 аз имам интерес към видеото и РАМ-а , на прилични цени разбира се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiselina777 Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 Сабрахме се хора за дъното с процесора , рам паметта и видео картата това е повече от половината комп. мисял че е редно да сложиш цени на отделните компонентите.Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
danikey Posted July 8, 2010 Author Share Posted July 8, 2010 Нова Цена 389 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danikey Posted July 9, 2010 Author Share Posted July 9, 2010 Нова Цена 379 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danikey Posted July 11, 2010 Author Share Posted July 11, 2010 ПРОДАДЕН Е ! (само тунера остана) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Аз искам тунера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.