minko_vm Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 продавам чугунен радиатор 10 ребра в идеално състояние на него са монтирани два крана единия е с термостат ,само той беше към 40лв радиаторите поради слабия интерес замонаха на белканто останаха само крановете -термостатите 4х8лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijo99 Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Можеш ли да го снимаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minko_vm Posted June 15, 2010 Author Share Posted June 15, 2010 ето снимки http://kotlon.snimka.bg/other/abbb.209457.19235009 имам още но не са свалени понеже ще ги свалям поетапно всички са с такива кранове с термостати за регулиране в отлично състояние са просто блока се отказхме от парното и сега само ми заемат место Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magelan Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 ето снимки http://kotlon.snimka.bg/other/abbb.209457.19235009 имам още но не са свалени понеже ще ги свалям поетапно всички са с такива кранове с термостати за регулиране в отлично състояние са просто блока се отказхме от парното и сега само ми заемат место Здрасти.Интересува ли те още бартера за лан кабела,и евентуално за другите какво ще искаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
minko_vm Posted June 17, 2010 Author Share Posted June 17, 2010 да все още ме интересува бартер за лан кабел 30м. но се подразбира че ще искам някво доплащане а за другите незнам за сега ми трябва това може и някво зеге ама да не е съвсем зле ами да може да ми върши домашна работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
minko_vm Posted June 22, 2010 Author Share Posted June 22, 2010 Нова цена 45лв бартери вече не ме интересуват Link to comment Share on other sites More sharing options...
minko_vm Posted June 25, 2010 Author Share Posted June 25, 2010 още по нова цена 40лв това е вече почти кат белканто Link to comment Share on other sites More sharing options...
minko_vm Posted July 12, 2010 Author Share Posted July 12, 2010 добавям още два такива радиатора и един ламаринен също в идеално състояние НОВА последна цена 3лв на ребро за всички ,възможни са и всякакви бартери ако някой има интерес да побърза щото ми заемат много място и скоро ще заминат на белканто Link to comment Share on other sites More sharing options...
minko_vm Posted August 15, 2010 Author Share Posted August 15, 2010 всички радиатори заминаха на белканто останаха само крановете 4 бр по 8 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.