Motorhead Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 Продавам си телевизора. Модела е http://zora.bg/main.php?p=products&s_p=product_details&product_id=9168&hotels= купих си поголям и този ми е излишен купуван преди две години и малко работи перфектно, кинескопа е panasonic,така пишеше на кашона , има документи , гаранцията изтече преди няколко месеца цена 120лв, може и бартер, предлагайте от Пловдив съм , за страната може с еконт. Не съм качил снимки, защото без драскотинка е за контакти Л.С. или 0878360001 ПРОДАДЕН!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitzev.com Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 Бартер за неща от посдписа ми? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motorhead Posted June 9, 2010 Author Share Posted June 9, 2010 Бартер за неща от посдписа ми? мерси за офертата, но двд си имам,а домашен телефон не поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motorhead Posted June 17, 2010 Author Share Posted June 17, 2010 нова цена 110лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.