xXx Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 http://img442.imageshack.us/gal.php?g=28052010001y.jpg Ето и албум с още доста снимки.Маратонките са естествена кожа(според етикета!) .Номера е 37 и 1/2 (трийсет и седем и половина демек ) Абсолютно чисто нови са,понеже леля ми ги прати на брат ми,но за жалост са му малки.Маратонките спокойно могат да се носят и от жена и от момче(според мен).Недостатъка е,че нямат кутия-просто леля всичко праща без кутии-явно по-евтино идват кулетите не знам!Но етикетите по тях си седят! Цената е 40 лева! За контакти с мен:в темата,но най-добре на ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 Дай телефон на ЛС и кажи от щатите ли са или от англия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted June 6, 2010 Author Share Posted June 6, 2010 Нова цена-30 лева!Айде бе хора никой ли няма малки деца?Къде за 30 лева ще купите ФИЛА?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.