Jump to content
BulForum.com

Продавам: дъно и охладител за процесор(АМ2/775)

Recommended Posts

Здравейте,

Преди 5 месеца си закупих Scythe "INFINITY", но в последствие реших да мина към i5, а Scythe "INFINITY" няма скоба за закрепване към LGA 1156 сокет, затова трябва да се разделя с него.

Температурата която подържаше на процесор E6600@3,6GHz - 55-56*C - През Април. За сравнение Freezer 7 Pro - при същите честити и същото време (темепратурата в стаята) - 74-75*С. Ако имаше начин да се монтира на новото ми дъно GA-P55-UD3 нямаше да се разделя с него, но трябва да се изпили част от радиатора, а не искам да развалям хубавия охладител.

Може да видите поробна информация за охладителя тук: http://www.scythe-usa.com/product/cpu/024/scinf1000.html - продавам го със Зелен ZALMAN - 120mm.

Цена: 49лв (без вентилатор - 40лв).

Също ака имам и Freezer 7 Pro - със сменен вентилатор 92мм вместо 80мм, охлаждането е за омерен оверклок,

Цена: 18лв

Днес закупих Fujitsu Siemens "компютър" (кутия, захранване, дънна платка+ процесор (с пасивен охладител)) от колега от форума. Кутията и намерих приложение веднага (имах една mini-ITX дънна платка за която нямах кутия, но тази ми свърчи чудесна работа).

Но не ми трябва дънната платка + процесора затова ги продавам, малко повече информация:

Дъно: Сокет 478, 2хDDR, 3xPCI, 1xAGP 4X, 2xIDE, 1xFLOPY, с вградена видео карта базирана на i845, вграден звук и лан карта.

Процесор: Intel P4 - 1700/400/256/1,75v

Радитор - алуминиев без вентилатор

Цена за 3-те компонента: 20лв

За повече въпроси: skype: xeforce3, 0883366053

Поздрави,

Михаил

Здравейте,

Дъното е продадено!

Добавям за продажба видео карта 8800GT 512DDR3/256bit/G92/PCI-E 2.0 EVGA, сменено е оригиналното охлаждане със Залман 700ALCU, като на греещите елемнти по картата са налепени радиаторчета залман.

Цена на видео картата: 120лв

Моля някой модератор да добави да промени заглавието на: Продавам: Видео карта и охладител за процесор (AM2/775/478)

Поздрави,

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...