rockyah Posted April 30, 2010 Share Posted April 30, 2010 Продавам два дъмбела 5-ци и оригинална тениска на Челси (адидас) внос от англия Цена на дъмбелите-20лв Тениската-50лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZza Posted April 30, 2010 Share Posted April 30, 2010 Снимка на дъмбелите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackercho97 Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 веднага купувам дъмбелите намери ме на скайп asen.vasilev1 за да уточним доставката, ако не си дай скайпа или телефона аз съм онлайн на телефона и скайпа цял ден от 9:00 сутринта до 21:30, скайп asen.vasilev1 моляте трябват ми спешно!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockyah Posted September 5, 2010 Author Share Posted September 5, 2010 веднага купувам дъмбелите намери ме на скайп asen.vasilev1 за да уточним доставката, ако не си дай скайпа или телефона аз съм онлайн на телефона и скайпа цял ден от 9:00 сутринта до 21:30, скайп asen.vasilev1 моляте трябват ми спешно!!! prodadeni sa !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.