Jump to content
BulForum.com

Търг за HTC Magic (black edition)

Recommended Posts

Продавам HTC Magic (black edition), на 6 месеца, без следи от употреба ...в гаранция , Андроид 1.6, пълен комплект .

Ето линк4е : http://www.mobilebul...d=1783&sub=spec , само 4е е 4ерен !

Телефона се продава на търг с на4ална цена 10лв стъпка 5 лв и блиц цена 360лв. Край на търга 01.05.2010 г. 23:00 !

Телефон за връзка : 0898 741371 , 0878 791371 !

Гаранция има ли ?

Модератор: Май е трудно да прочетем всяка една дума, а?

Продавам HTC Magic (black edition), на 6 месеца, без следи от употреба ...в гаранция....

Малко актуални снимки,ако може...и към кого е гаранцията!?

Горе съм писал без следи от употреба, тва го разбирай като нов , ако имаше следи(драскотини или поне леко протрити места) щях да ги снимам, телефона е като нов ... а ако просто искаш да видиш как изглеждат този модел телефони в 4ерно в нета има доста снимки на нови и то снимки който ще са доста по - ка4ествени от тези дето аз ще направя, този е същия :) а и Пловдив не е Москва или Ню Йорк , така 4е не е кой знае какъв проблем да ти го покажа !

Гаранцията е към М-тел от декември 2009.

Поисках снимките понеже много хора имат леко криворазбрано чувство за думите "перфектен,идеален,без следи от употреба..и.т.н"!Щом наистина казваш,че състоянието е такова ще го приема за истина!В търга мисля да участвам евентуално на малко по късен етап понеже има доста време!По принцип някакъв бартер интересува ли те?....имам Нокиа 5800 перфектна с 14 месеца гаранция към М-тел,но нещо ми омръзна xmas.gif

Гаранцията е към М-тел от декември 2009.

Щом е от Мтел това предполага, че е кодиран към този оператор.

Пробвран ли е с карти на други оператори?

Щом е от Мтел това предполага, че е кодиран към този оператор.

Пробвран ли е с карти на други оператори?

То4но М-телските смартфони не са кодирани, на мен ли4но са ми попадали 3 HTC-та от М-тел който не бяха кодирани(заклю4ени).... и този не е !

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...