bobymdance Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 Та един приятел ми възложи да му свърша работа,като обявя,че си продава колекцията от дискове за ПС1 + Чип ! Тъй като колекцията му е много голяма ще помоля само желаещите от Пловдив да ми пишат ПМ тук или в тракера за да се уговорим. Цената е 2лв на парче.Нямам време и възможност да пращам по куриери за това моля само желаещите от Пловдив да ми пишат. Уговаряме се идват виждат какви игри има тестват се на място и след това рекламаций не се приемат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skazy Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Здравей! Имам PlayStation 1 slim но нямам чип на нея и не чете пиратски дискове... Та въпроса ми е дали се продава такъв чип към игрите или просто игрите са записани така, че да се играят без да е чип-ната конзолата... иначе имам интерес Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 <офф> Трябва чип ВЪВ конзолата. Не може да се играят без него. На теб ти трябват оригинални, черни отдолу. </офф> Link to comment Share on other sites More sharing options...
skazy Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Ами човека е писал че има и чип... за това попитах ама няма ни вест ни кост от него Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobymdance Posted April 18, 2010 Author Share Posted April 18, 2010 Може да се пробва нямам никаква представа,както казах върша услуга на приятел ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.