Jump to content
BulForum.com

Подарявам Куче

Recommended Posts

Здравейте,

търся се стопанин за английски сетер на име Сара. Сара е на 7 години (родена на 26.03.2003), чистокръвна с родословие. Отгледал съм я от 40 дневна. Била е майка един път, 2005 година роди 8 кученца. Причината, поради която й търся стопанин е, че предстои появата на бебе в къщата. Условията, при които се бих разделил с нея, са: Човекът, който ще я гледа, да се отнася добре с нея и по възможност да й осигури повече място за движение и разходки, т.е. да е добър и да се грижи за нея. Тя е много любвеобвилна, прилича малко на мъжкар, защото е доста голяма. Храни се с почти всякаква храна, така, че не е претенциозна от към тази част. Васинирана е регулярно. Обожава да бъде галена и обича вниманието на хората. Другото евентуално условие е, по възможност човекът да е от Пловдив или някое близко село, за да може от време на време да я виждам. Също така мога и да помагам за храна, ваксини и при други нужди.

За връзка с мен:

0886 000 350

Иван

или пишете на ЛС.

ПП Довечера ще кача и снимки на Сара

Един съвет от мен. Преди 2 дена ми умря кучето, доста боли, имах австралийски териер и те съветвам да не си даваш кучето на разни хора, ако наистина го държиш и го обичаш. Това, че ще имаш бебе хич не е причина. И аз имах бебе и нямах никакви грижи с кучето, даже и болести. Напротив кучето пази детето, а сетерите обичат децата и се грижат за тях. Така, че не си давай кучето, а му се радвай, че му осатава още малко живот. Тази порода не са от най-дълголетните. Успех в намирането на нов стопанин, но ще съжаляваш.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...