ddb Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Здравейте, търся се стопанин за английски сетер на име Сара. Сара е на 7 години (родена на 26.03.2003), чистокръвна с родословие. Отгледал съм я от 40 дневна. Била е майка един път, 2005 година роди 8 кученца. Причината, поради която й търся стопанин е, че предстои появата на бебе в къщата. Условията, при които се бих разделил с нея, са: Човекът, който ще я гледа, да се отнася добре с нея и по възможност да й осигури повече място за движение и разходки, т.е. да е добър и да се грижи за нея. Тя е много любвеобвилна, прилича малко на мъжкар, защото е доста голяма. Храни се с почти всякаква храна, така, че не е претенциозна от към тази част. Васинирана е регулярно. Обожава да бъде галена и обича вниманието на хората. Другото евентуално условие е, по възможност човекът да е от Пловдив или някое близко село, за да може от време на време да я виждам. Също така мога и да помагам за храна, ваксини и при други нужди. За връзка с мен: 0886 000 350 Иван или пишете на ЛС. ПП Довечера ще кача и снимки на Сара Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Един съвет от мен. Преди 2 дена ми умря кучето, доста боли, имах австралийски териер и те съветвам да не си даваш кучето на разни хора, ако наистина го държиш и го обичаш. Това, че ще имаш бебе хич не е причина. И аз имах бебе и нямах никакви грижи с кучето, даже и болести. Напротив кучето пази детето, а сетерите обичат децата и се грижат за тях. Така, че не си давай кучето, а му се радвай, че му осатава още малко живот. Тази порода не са от най-дълголетните. Успех в намирането на нов стопанин, но ще съжаляваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.