Jump to content
BulForum.com

Продавам преходник адаптер USB2.0 за harddisk IDE SATA S-ATA/2.5/3.5

Recommended Posts

Здравейте.

С този кабел можете да свържете вашия излишен хард диск, cd-dvd-rw-rom и да го използвате като външен посредством USB адаптер кабела.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

информация

100% чисто нов продукт, употребяван 1 път само за тест на кабела.

поддържа USB v1.1 и v2.0.

Съвместим с операционни системи : Windows XP; 2000; VISTA; WIN 7; WIN95; WIN98

Високоскоростно прехвърляне на данни - до 480 Mb/s

поддържа хард дискове: IDE 2.5 inch; IDE 3.5inch; SATA; S-ATA

поддържа CD устройства като външно устройство - CD-ROM, DVD-ROM, CD-RW, DVD-RW

Самото устройство може да се комбинира 2 устройства да работят едновременно

примерно хард диск от лаптоп IDE 2.5 inch и хард диск SATA.

!!! ВАЖНО - устройства които имат отделно захранване им е нужно такова за да работят с кабела, в противен случай няма да функционират. !!!

ЦЕНА - 10 ЛЕВА - в наличност 25 бр.

За контакт

гр. Горна Оряховица; изпращам и по куриер

0888891879; 0886060871- Пламен;

skype - pytsev

productimg1252925493297.jpg

Здравейте.

С този кабел можете да свържете вашия излишен хард диск, cd-dvd-rw-rom и да го използвате като външен посредством USB адаптер кабела.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

и....

примерно хард диск от лаптоп IDE 2.5 inch и хард диск SATA.

....

колега, къде точно се свързва SATA 2,5" от лаптоп, защото на конектора най-отгоре /на снимката/ няма как да стане това?!?! А друг не се вижда, освен двата отстрани за паралелните хардове IDE.

Този отгоре е със същия накрайник като на самия хард /мъжки/ и няма как да се включат един в друг :confused трява да е с женски накрайник твоето устройство, за да се получи?

Да не би да има в комплекта кабел , който не е споменат в обявата, с два женски накрайника като този червения на снимката и чрез него да стане връзката?

2020-OTB-3.jpg

Колега цената ме устройва но да питам .

1. Захранването върви ли в комплекта???

2. Ако има захранване освен молекс за PATA има ли и преходник за SATA ????

И аз съм заинтересован, от София съм. Ако има друг/и от София желаещи, подобно на горния пост, предлагам да се комбинираме, за да излезе по-евтина доставката, иначе за 30 лв има USB кутии... Това ще излезе 15 лв с куриера, няма смисъл.

Здравейте. Значи да поясня. Кабела се продава по принцип без захранване и цената му е 10 лева. Искам леко да доуточня нещо "поддържа хард дискове: IDE 2.5 inch; IDE 3.5inch; 3.5 инчова хард диск SATA; S-ATA, като за САТА дисковете знаете предполагам ви трябва кабелчето което от едната страна нали се включва в хард а от другата страна на кутийката отгоре. Другото което е видях че искате със захранване както на картинката. Да скоро колко скоро след 2-3 седмици ще имам и такива със захранване, но на цена 25 лева.. Искам да благодаря на колегата laptopfen който е публикувал снимка на това което чакам да пристигне. И още един път да кажа - господата които имат хард диск от лаптоп или просто САТА 2.5 инчов, този кабел няма да им свърше работа.

Относно доставките с ЕКОНТ - цената за транспорта до желан от вас офис на еконт във вашия град е м/у 5-6 лева.

Поздрави

Точно за това ставаше въпрос колега :)

В момента става само за 2,5 ИДЕ дискове. Имам такъв кабел но ми трябваше и втори и то основно заради захранването.

Както и да е. Ще ти пратя координати за каде да е доставката. 1 бройка е сигурна.

Ако има колеги които желаят такъв кабел от Пловдив да драснат едно лично или на скаип audio-spirit или batko32 . Не е проблем за 5,6 леева да ли ще ги дам аз или не :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...