Cloud Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 Продавам малки прасета, много добра силистренска порода, с малко сланина. Прасетата са питомни и нямат контакт с дижи животни. Има прасета между 25 и 30 кг. цена на прасе: 120лв- 130лв. ( зависи от кг. и големината на самото прасе) тел. 0888 784681 гр. Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
vania31 Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 Къде се намират животинчетата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GammaRay Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 Един не е писал, че прасетата му имат много сланина.Немога да разбера, защо всички лъжете?Ти тея прасета ги изкара културисти ли?Прасе без сланина, май ми се струва, че и месо нема да има.Аз лично, обичам прасета с много сланина!Пиши просто, че продаваш прасета!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cloud Posted February 19, 2010 Author Share Posted February 19, 2010 Къде се намират животинчетата? Прасенцата са близо до Брезовско Шосе, на 200м от СБА-то, в Пловдив Един не е писал, че прасетата му имат много сланина.Немога да разбера, защо всички лъжете?Ти тея прасета ги изкара културисти ли?Прасе без сланина, май ми се струва, че и месо нема да има.Аз лично, обичам прасета с много сланина!Пиши просто, че продаваш прасета!!!! Тази порода е силистренска и е специален хибрид за по-малко сланина, даже ги водят "спортни" прасета . Имат си достатъчно месо, просто имат по-малко сланина от нормалните породи. И само да спомена понеже вече веднъж ме питаха, не се гледат на открито както оригиналната силистренска порода, а са питомни и нямат контакт с диви животни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rocky777 Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 даже ги водят "спортни" прасета дай актуални снимки на някой шампион-ако е все още жив де Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.