Jump to content
BulForum.com

Продавам iPod Classic 30 GB

Recommended Posts

Здравейте!

Продавам iPod Classic 30GB, на около година и половина, купуван от Щатите.

в черно, запазен - фронтът е неразличим от нов, гърбът има някои драскотини, но нищо сериозно. Никога не е изпускан или нещо от сорта, за това съм снимал и всички ъгли.

Комплектът се състои от плеъра, кабел за зареждане/връзка с компютър, калъфче и слушалки.

Причината за продажба е, че вече почти година седи в шкафа и не се ползва, тъй като се оказа, че никой вкъщи не е толкова запален меломан, та да си го разнася със себе си, а и телефоните вършат добра работа също :)

Преди време пробвах на 220 лв и не се стигна до сделка, така че актуалната цена е 180лв.

iPod-ът е в Пловдив, няма проблем да се види/пипне/разгледа на място, за останалите остава куриер с наложен платеж до всяка точка на страната + опцията "отвори преди да платиш".

За контакти:

Веселин Ганев

ЛС

mail: veso.ganev at gmail.com

tel:0883332159

Актуални снимки може да видите ТУК

батерията колко време кара

Здравей, не съм замервал батерията, но с оглед на това, че не е зареждан повече от 20-тина пъти за целия живот на плеъра, предполагам, че е близо до заводските характеристики. Просто никога не съм слушал наведнъж повече от 1-2-3ч, така че да му падне батерията и затова не мога да кажа нищо конкретно.

Нова цена - 160 лв.

Ако имате някаква електроника, която смятате, че може да е интересен бартер, може да ми пращате и тези предложения. :)

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...