Flippy Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 Здравейте,продавам Nokia 6300.Закупена е преди 14 месеца от магазин Dekom в Пловдив.Към обявата влиза: калъвче,оригинални зарядно и Handsfree,както и Software-а,меню с инструкции и "UserGuide",карта памет 1 GB (няма я на снимките понеже е вътре в телефона) Телефона е в отлично състояние "update"-нат с най-новия Software за този модел,работи перфектно,няма забавяния или неработещи клавиши.Няма следи от употреба. Характеристиките могат да се вият от тук Ето малко снимки: Всичко се продава в оригиналната кутия. Определям цена от 120 лв.Възможен е коментар в рамките на разумното. от Пловдив съм,за останалите градове пращам по Еконт,за сметка на получателя с "виж преди да платиш" за връзка ЛС или e-mail: [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
5starGeneral Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Принципно имам интерес но тази цена ми се струва нереално висока за незнайно колко използван телефон на малко повече от година. Ето ТУКА взимаш телефон НОВ с 24 месеца гаранция. Цената е реална,защото съм пазарувал от тях. Аз бих ти предложил не повече от 70 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippy Posted January 18, 2010 Author Share Posted January 18, 2010 Принципно имам интерес но тази цена ми се струва нереално висока за незнайно колко използван телефон на малко повече от година. Ето ТУКА взимаш телефон НОВ с 24 месеца гаранция. Цената е реална,защото съм пазарувал от тях. Аз бих ти предложил не повече от 70 лева. Нали се сещаш,че има разлика между използване и използване...ако нещо не му беше в ред и цената нямаше да е такава,но при положение,че знам как е използван и пазен телефона си е на място,може да падне на 100 но не и на по-млако Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.