Jump to content
BulForum.com

Разпродажба на много добри цени!!

Recommended Posts

Колеги, поразчистих и събрах доста нещица, които няма да ползвам, а определено не са за боклука

1. 7" Double DIN DVD Player за кола, без GPS, всичко друго - ПРОДАДЕН!

2. MP3 преходник за Тойота - включва се на буксата на CD Changer-a и излизат аудио чинч и 3,5мм стерео жак, като за слушалки на МР3 плейър - 50лв (става за повечето модели на тойота)

3. Оригинални стопове за Корола Е12 2002-2007 - в перфектно състояние и двата - 150лв

4. Ляв стоп за Ланд Круйзер 120 - десния го подарявам с левия. Има дупка, ако на някой може да му свърши работа. Цена на стопа - 50лв

5. Комплект халогени, нови. Стават за Тойота Ярис(последния модел), Аурис, Корола 2008, Рав4 2007, Авенсис 2007 - 100лв

6. Snowboard Mafia с чисто нови апарати DRAKE FIFTY и обувки 45-ти номер Rossignol - 300лв (борда е току що шлайфан, много добър за начинаещи)

7. Парктроници с 4 сензора. Чисто нови, гаранция до монтаж - много добро качество, ниски цени. Цени и снимки -www.prepisvai.com/parking (приятел си ги внася, аз съм с такъв и нямам грижи вече почти година)

8. Електронно пиано SOLTON - йоника, със статив също SOLTON - ~200лв

9. Усилвател BOSCHMANN 1x400W ZX1 - незнам точно кое трябва, но има снимка. Има и каса, туба, с 12" woofer BOSCHMANN, като усилвателя е уразмерен за тази каса. Цена на всичко - ПРОДАДЕН!

10. Часовник Casio Wave Ceptor WVQ-600DE-7AVER - има драскотини, но са леки. Часовника е много хубав, с мнооого екстри, автоматично сверяване спрямо Гринуич и още мнооогоо.... Просто ми подариха една CERTINA и този само седи и събира прах. С кутия, гаранции, пълен комплект, както съм го взел. Цена - 300лв

11. Нокиа Н95 пълен пакет, много добро състояние - 250лв

За контакти: тук на ЛС, телефон - 0899 868618 - Петър или Skype - Me4oKyX

Цените може да се коментират, но при сериозен интерес. Който иска, пращам с куриер до всяка точка на България :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...