jeimison Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 Продавам джобни печки. Имам 5бр. Ако се чудите, какво е точно това, колегата е обяснил много точно тук Размери 23,5х15,0 Моите са по-голям размер. снимка ЦЕНА 10лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaSsSkO Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 Продавам джобни печки. Имам 5бр.Ако се чудите, какво е точно това, колегата е обяснил много точно тук Размери 23,5х15,0 Моите са по-голям размер. снимка ЦЕНА 10лв ти анти-реклама ли си правиш с тоя линк ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeimison Posted January 13, 2010 Author Share Posted January 13, 2010 ти анти-реклама ли си правиш с тоя линк ? Линка съм го дал, за да обясня какво е това джобна печка. А ако не си забелязал моята е поне 2 пъти по-голяма от тази в линка. Така че, смятай че цената ми е добра. А пък , който желае нека си купи от неговите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeimison Posted January 23, 2010 Author Share Posted January 23, 2010 НАМАЛЕНИЕ ЗА СТУДЕНОТО ВРЕМЕ 8 лв Печките са идеални за всички , които работят вън на студа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Координати някакви? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.