Roughy Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Здравейте, Продавам захранване за PC: ATX PowerSupply, 300W Fortron ATX-300PNF, Silent - работещо, с голяма перка. От София съм. Цена 30 лв. При интерес пишете на лични. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Извинявам се много, но същото ново е 31,92лв http://erabg.com/products/view/category/41/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roughy Posted January 8, 2010 Author Share Posted January 8, 2010 Колкото и да се мъчих, не успях да видя да се продава такова захранване на страницата, която си постнал. Захранвания продават и 400 ватови за 25 лева, ама това нищо не значи. Все пак, ако решиш да ми купиш нов мерцедес, понеже се намират нови коли за 15000лв, няма да ти се разсърдя. Иначе по-добре да не спамиш темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Да ти подаря ли очила? Захранване AOPEN 300PNF 31.92лв. Случайно модела 300PNF да ти говори нещо? Ще ти подскажа - захранванията AOpen са Fortron, произведен за AOpen The Aopen PSU's are rebranded Fortron PSU's, that why they are so good. едит: като много знаеш пожелавам ти успех в продажбата и то не с нов пост, за да не ти правя услуга ъпвайки темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roughy Posted January 8, 2010 Author Share Posted January 8, 2010 Ок, не ми се спори. За по-лесно ще изчакам да ми дадеш линк към фортрон на тази цена... Иначе отново не виждам смисъл да спамиш темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.