Bobo-iD Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinko Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Ако му сложиш някаква примерна цена та с парите да си купиш лаптоп ме интересува. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 От София съм, но мога да пратя с Еконт до всяка точка на страната с наложен платеж за сметка на купувача. Уж бартер,пък изпращане за сметка на купувача. Ако ще има купувач,да беше обявил цена. Имам реален интерес,но за бартер поне да беше упоменал какви са ти претенциите.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobo-iD Posted January 7, 2010 Author Share Posted January 7, 2010 Да, грешката е моя относно наложеният платеж. Ориентировъчната цена на ресийвъра е 280-300 лв. Изискванията ми за лаптопа са да е двуядрен, като естествено може да доплатя някакви пари. Всичко зависи от предложеният модел лаптоп. Поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobo-iD Posted January 21, 2010 Author Share Posted January 21, 2010 Офертата е все още в сила. Приемам и бартер за фотоапарат Panasonic DMC-FZxx серията. При интерес пращам реални снимки на email. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.