diabolik Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 Ако има желаещи да се сдобият с хубаво и пухено бяло другарче, ще се радвам да ми пишат. Малко любвеобилен котенце няма къде да живее. Котето е на моя приятелка, то я е последвало то тях, много е послушно, седи мирно, докато го къпят и както го сложиш така си остава. Би го задържала, но има друга котка, която го тормози. Котето спи много и е много гальовно. На около 4-5 месеца е, може би. Не е голяма котка, но е и пораснало вече. Мисля, че не е някаква порода. Ако има желаещи или познавате такива хора, се надявам да ми пишете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kpu3a Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 давай снимки и евентуално мога да предложа дом на мачката :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
naturalecstasy Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 Прати ми и на мен снимки,да го видя,бих се зарадвал да го приютя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrowseR^ Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 И аз искам снимки на малкото. Женско ли е или мъжко? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.