Jump to content
BulForum.com

Търг: USB Флашка 8GB с мирис на ягода

Recommended Posts

christmas_lights_flashing_md_clr.gifchristmas_lights_flashing_md_clr.gif

Страхотен подарък за Коледа: флашката е чисто нова, неразпечатана, с гаранция към пловдивска фирма.

Начална цена: 1 лв.

Стъкпа: 1 лв.

Блиц цена: 30 лв.

Крайна на търга: 16:30 часа на 22 Декемрви 2009г.

(възможно е по време на търга да добавя и втора с мирис на портокал, която ще е за следващия след победителя)

USB_flash_8gb-300x300.jpgFlesh%20karta%204GB%20USB%202.0%20GOODDRIVE%20FRESH%20-%20STRAWBERRY%20S%20aromatom%20klubniki.jpgcenter.gif

* моля хора, които са ми продавали видимо развалени неща или са послъгвали да не участват в търга ...

15 от мен

Колега, нереално бързо, подхождащо за аватара ти, напреваш бързо, затова давам 19 лева.

christmas_lights_flashing_md_clr.gifchristmas_lights_flashing_md_clr.gif

* моля хора, които са ми продавали видимо развалени неща или са послъгвали да не участват в търга ...

Ако може, на лично, да ми пратиш списък с тези хора че последно време само ме цакат с топла бира ?

Колега, нереално бързо, подхождащо за аватара ти, напреваш бързо, затова давам 19 лева.

Тва сега как да го разбирам,като обида ли или кво?

Колкото до това че напредвам бързо-просто 2-4 лева е пълна подигравка.

Давам 20 лева.

давам 22лева

стъпка за наддаване от 1лев означава , че не може да се наддава по малко от 1 лев , но може повече :D

Подкрепям колегите, които са на мнение, че стъпката от 1 лев е ограничение за минимална цена, но не и за максимална.

От мен 23 лв!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...