higherstate Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Телефонът дори не е пускам, карта не е слагана. Пълен комплект е, гаранцията е към Глобул.Цената е 65 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alienpro Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 бих го взел на 55 лв. от теб другата седмиц по това време. ако до тогва не си го продал, и си съгласен на цента, чакм да пишеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikitoo Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Телефонът дори не е пускам, карта не е слагана. Пълен комплект е, гаранцията е към Глобул.Цената е 65 лв. телефон за връзка нещо , скайп ау ? ако може да ми ги пратиш на пм имам интерес Link to comment Share on other sites More sharing options...
higherstate Posted December 9, 2009 Author Share Posted December 9, 2009 телефон за връзка нещо , скайп ау ? ако може да ми ги пратиш на пм имам интерес 0896 144 244 Iliyan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
higherstate Posted December 19, 2009 Author Share Posted December 19, 2009 Okon4atelna cena 60 lv ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.