Pei4 Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Елхата е нова 210 см са ! Идеална е за магазин, офис както и за дома. Има си стойка. На три нива е. Има възможност да не става толкова голяма. Сглобяват се само горните две нива и е по-ниска, но не съм е мерил колко см става.(може да проверите колко струват елхите този размер 210см ) Тел: 0883385111 Цена 30 лв Снимка (малко е зле, но с това разполагам за сега ) http://img117.imageshack.us/my.php?image=001762632ya1.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pei4 Posted December 11, 2009 Author Share Posted December 11, 2009 Тези дни имам възможност за транспорт в рамките на града Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByByy Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 Днес си купих от колегата съфорумец , елха ... и мога да кажа , че съм абсолютно удовлетворен от всичко - от елхата , от цената ... и дори транспорт ми осигури ! Едно голямо благодаря ... и никой няма да сбърка , ако си купи от него ... ! Елхата е страхотна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 Остави адрес за оглед , тук или на ПМ .... ще взема една ако ми хареса намясто . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pei4 Posted December 20, 2009 Author Share Posted December 20, 2009 Остави адрес за оглед , тук или на ПМ .... ще взема една ако ми хареса намясто . За адреса само на ЛС или на телефона. Елхите си заслужават парите, че и повече но криза Link to comment Share on other sites More sharing options...
dara Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Има ли още една елха за мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victro Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Мн съм доволен от елхичката ! Весела Коледа ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.