Jump to content
BulForum.com

Купувам навигация за VW PASSAT B6

Recommended Posts

Заглавието ми е доста изчепателно.Търся да закупя за НАВИГАЦИЯ VW PASSAT B6.Трябва да е специално за този модел за да може да се напасне и да седи както трябва.Ако някой продава втора ръка от някоя блъсната кола или просто е намерил отнякъде ще бъде супер.

Ще бъда благодарен и на хората , които биха ми казали магазин , където бих могъл да намеря въпросната навигация.

В крайна сметка съм способен и на E-BAY , но трябва да се чака 1 месец , а пък и не ми се рискува с продукт , който цената му започва от 600 лева и нагоре.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ИМА ЦЕНА КЪМ ВАШИТЕ ПРОДУКТИ.

Няма смисъл да търсиш оригиналната навигация.Софтуера е на немски и картата на България я няма.Вземи си от е-бей разработените аналози за 5-6 пъти по-малко пари.Ще имаш и по-добър софтуер,DVD и Bluetooth връзка с телефон.Аз лично избрах трети вариант-отделна самостоятелна навигация.

Няма смисъл да търсиш оригиналната навигация.Софтуера е на немски и картата на България я няма.Вземи си от е-бей разработените аналози за 5-6 пъти по-малко пари.Ще имаш и по-добър софтуер,DVD и Bluetooth връзка с телефон.Аз лично избрах трети вариант-отделна самостоятелна навигация.

Да де да ... аз точно за тези аналози говоря .... Търся точно такова каквото казваш .... ВЪПРОСА Е , ЧЕ НЕ ИСКАМ ДА СЕДИ отделно на прозореца , а искам да си влезе на мястото на старото СД .... Махам старото > Там се получава една дупка , която не е 2 слота АМИ СИ Е ТОЧНО една такава специфична .... и за да се запълни както трябва и да пасне това цд трябва да е специално за Б6.

Както казах Е-Бай не е най-добрия вариант до момента (все пак говорим за нещо , което струва над 500 лева).

Търсенето продължава ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...