bate_pesho Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Заглавието ми е доста изчепателно.Търся да закупя за НАВИГАЦИЯ VW PASSAT B6.Трябва да е специално за този модел за да може да се напасне и да седи както трябва.Ако някой продава втора ръка от някоя блъсната кола или просто е намерил отнякъде ще бъде супер. Ще бъда благодарен и на хората , които биха ми казали магазин , където бих могъл да намеря въпросната навигация. В крайна сметка съм способен и на E-BAY , но трябва да се чака 1 месец , а пък и не ми се рискува с продукт , който цената му започва от 600 лева и нагоре. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ИМА ЦЕНА КЪМ ВАШИТЕ ПРОДУКТИ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
borko Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Няма смисъл да търсиш оригиналната навигация.Софтуера е на немски и картата на България я няма.Вземи си от е-бей разработените аналози за 5-6 пъти по-малко пари.Ще имаш и по-добър софтуер,DVD и Bluetooth връзка с телефон.Аз лично избрах трети вариант-отделна самостоятелна навигация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted November 23, 2009 Author Share Posted November 23, 2009 Няма смисъл да търсиш оригиналната навигация.Софтуера е на немски и картата на България я няма.Вземи си от е-бей разработените аналози за 5-6 пъти по-малко пари.Ще имаш и по-добър софтуер,DVD и Bluetooth връзка с телефон.Аз лично избрах трети вариант-отделна самостоятелна навигация. Да де да ... аз точно за тези аналози говоря .... Търся точно такова каквото казваш .... ВЪПРОСА Е , ЧЕ НЕ ИСКАМ ДА СЕДИ отделно на прозореца , а искам да си влезе на мястото на старото СД .... Махам старото > Там се получава една дупка , която не е 2 слота АМИ СИ Е ТОЧНО една такава специфична .... и за да се запълни както трябва и да пасне това цд трябва да е специално за Б6. Както казах Е-Бай не е най-добрия вариант до момента (все пак говорим за нещо , което струва над 500 лева). Търсенето продължава ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.