Guest Rumbata Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Трябва ми един компютър за складова програма. Имам кутия, захранване, хард и видео карта. Съответно търся дъно, проц+охлаждане и рам. Предпочитания за дъното - AGP, DDR, може и с вградено видео. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=85027 ako ti haresa rama pishi moje i da se komentirat cenite Link to comment Share on other sites More sharing options...
NACles Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Трябва ми един компютър за складова програма.Имам кутия, захранване, хард и видео карта. Съответно търся дъно, проц+охлаждане и рам. Предпочитания за дъното - AGP, DDR, може и с вградено видео. http://www.bulforum.com/index.php?showtopi...entry1495320926 ако ти предложат дъно аз мога да помигна с проц някакъв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Elitegroup K7SEM + AMD Athlon 2000+ + охладител + 128MB (2X64MB) SDRAM - 25 лв + куриер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikifena Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 виж тук: http://www.bulforum.com/index.php?showforum=12 Безотказно са работили чарковете Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 ECS K7VTA3 (KT333) + Athlon XP 2000+ + Cooler = 44 лв ECS K7VTA3 (KT333) + Athlon XP 1700+ + Cooler = 39 лв 256/266 - 9 лв 256/333 - 9 лв 10 дена гаранция за всяко едно нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Колеги, благодаря на всички отзовали се. Оказа се, че моята позната за която е компа не знае точно какво иска. Изникнаха нови изисквания - видео наблюдение, запис от камери, интернет... Така, че спирам търсенето до окончателно изясняване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Трябва ми един компютър за складова програма.Имам кутия, захранване, хард и видео карта. Съответно търся дъно, проц+охлаждане и рам. Предпочитания за дъното - AGP, DDR, може и с вградено видео. Румба, вземете нова машина - все пак с нея ще се работи и ще е крайно неприятно да се загубят данни или да спре (при това в неподходящ момент - то подходящ няма). А за видеонаблюдението по-добре да е друга и то скрита някъде. Няма да е чак такава инвестиция (според мен) а ще спести главоболия в бъдеще. Особено като гледам спецификацията "AGP, DDR" - това което ще вземеш отдавна си е изпяло песента. Не знам коя складова програма ще подкарвате на него но мисленето че "складова" и "счетоводна" програма върви на всичко в много погрешно. То тръгва но вървенето за по-дълъг период е проблемно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Дядо, прав си. Но когато се налага да скалъпиш комп + LCD монитор за около 200лв.....разбираш, нали Link to comment Share on other sites More sharing options...
krismarg Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Само като идея щом ти трябва ефтино - стара маркова машинка, нещо от типа на Пентиум - 2Ghz с 512 Рам ще ти върши работа. Ако рама е с някакво "ЕСС" още по добре. А за видеото ако са повече от две камери ти трябва по здрава машинка. Дядо, прав си.Но когато се налага да скалъпиш комп + LCD монитор за около 200лв.....разбираш, нали Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Дядо, прав си.Но когато се налага да скалъпиш комп + LCD монитор за около 200лв.....разбираш, нали Хем те разбирам хем не мога да си обясня как така някой е готов да плаща наем на магазин ежемесечно, да инвестира в стока, да наеме някой и да му плаща заплата и накрая решава да икономиса от една дреболия която се купува еднократно и която ако се размаже може да загуби информацията за оборота, наличната стока и дължимите от негови клиенти суми (ако се продава на големи клиенти и те плащат по-късно). Мисълта ми е че ми е абсолютно непонятно как така някой ще извади 1 камара пари за да ремонтира магазина, да му плати/предплати наема, да зареди стока и т.н. и накрая ще гледа да мине тънко на едно от малкото места където не е желателно това. Ей това не го разбирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Дядо, разсъждаваш макроикономически, а тук става въпрос за работещо магазинче за дрехи от Европа Ай стига сме спамили, че ще ни дърпат ушите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veers_BG Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 http://www.bulforum.com/index.php?showtopi...\+процесор - 110лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.