dimitarh Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 Част от акцията за рачистване на старите чекмеджета... Писано е само един път и после format. Цена 10 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 колега, тва е нереална цена за 10лв са 2GB SD карта, да не баркаш нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitarh Posted November 15, 2009 Author Share Posted November 15, 2009 колега, тва е нереална цена за 10лв са 2GB SD карта, да не баркаш нещо Колега, предложи цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 има си правила във форума, където пише да се определя реална цена за предлаганата стока за да няма ущетени.явно не си ги чел 2. excl.gif Задължително е при продажба на някаква стока, продавачът да определи реалистична цена. При неспазване на това правило се трие темата ! excl.gif При купуване/търсене, поставяне на цена не е задължително, но е препоръчително да се направи - по този начин ще се предлагат само оферти, които търсещият може да си позволи. тва ми беше идеята да ти подскажа..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitarh Posted November 15, 2009 Author Share Posted November 15, 2009 има си правила във форума, където пише да се определя реална цена за предлаганата стока за да няма ущетени.явно не си ги чел2. excl.gif Задължително е при продажба на някаква стока, продавачът да определи реалистична цена. При неспазване на това правило се трие темата ! excl.gif При купуване/търсене, поставяне на цена не е задължително, но е препоръчително да се направи - по този начин ще се предлагат само оферти, които търсещият може да си позволи. тва ми беше идеята да ти подскажа..... Благодаря за информацията... Явно поставянето на цена е задължително, тъй като преди 20-ина минути ми close-наха друга тема, в която за предлаганата стока не бях определил цена. Ако цената не ти се струва реалистична, може да предложиш такава. Не съм в бизнеса с преносима памет, но не мисля че ти или повечето потребители са... Така че, ако си заинтересуван, определи твоя цена. Ако не си - препоръчвам Български Правописен Речник (визирам "ущетени"). Поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 Благодаря за информацията... Явно поставянето на цена е задължително, тъй като преди 20-ина минути ми close-наха друга тема, в която за предлаганата стока не бях определил цена. Ако цената не ти се струва реалистична, може да предложиш такава. Не съм в бизнеса с преносима памет, но не мисля че ти или повечето потребители са... Така че, ако си заинтересуван, определи твоя цена. Ако не си - препоръчвам Български Правописен Речник (визирам "ущетени"). Поздрави. Демонстрацията на ПознаниЯ в българския език и граматика предполага висока обща култура... Която обаче НЕ се връзва с нежеланието (пропускането) на прочитането на правилата на този форум. Приеми го като съвет - прочети правилата (ако вече не си го направил) и НЕ се заяждай с никого - ако не ме послушаш, предполагам ще си "за кратко" тук..... Успех П.П. "ощетен" Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitarh Posted November 15, 2009 Author Share Posted November 15, 2009 Правилата ги прочетох, благодаря за съвета. Ако отговорите в темата се проследят, ще е ясно, че не съм аз този, който се заяжда. От къде да знам колко вървят паметите, просто искам да я продам. Не пише ли най-отгоре на всяка форум тема, че безмислените коментари (без интерес), които нямат общо с темата са забранени? Благодаря. Ако все пак някой иска такава памет, оказа се че имам 2 такива (Canon SD 32MB). Поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.